fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€
Gordijnen en vouwgordijnen de bever raamdecoratie

ACTIE GORDIJNEN EN VOUWGORDIJNEN 15% KORTING 2 TEM 21 OKTOBER

Vouwgordijnen en gordijnen…de ideale combinatie

Ben je op zoek naar raamdecoratie en is daarbij de keuze gemaakt voor vouwgordijnen en of gordijnen, dan geniet je van 2 tot en met 21 oktober van maar liefst 15% korting op de collectie  van Toppoint!
Kom langs en we bespreken samen de mogelijkheden in de winkel of maak een afspraak en wij brengen de stalen mee op huisadvies.
Previous slide
Next slide

Vouwgordijnen

U heeft de keuze uit meer dan 1.250 soorten stoffen. Van transparante tot verduisterende stoffen en tot wel 4,5 meter breed. Met onze vouwgordijnen heeft u echte sfeermakers in huis.

(Semi)-transparante vouwgordijnen:

Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen ziet u contouren. Perfect voor privacy overdag.

Verduisterende vouwgordijnen:

De oplossing voor een goede nachtrust, de stof laat geen licht door. Met voering of een verduisterende, black-out, stof.
Of je nu kiest voor een strakke moderne of een landelijke look,
met (vouw)gordijnen creëer je uw persoonlijke sfeer én ga je enorm energie besparen.

Previous slide
Next slide

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur.

Met de gordijnen uit de Toppoint-collectie heeft u ook nog eens keus uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. 
Welk Toppoint gordijn is voor u de beste keus?

1) In-between gordijnen

Deze gordijnen zijn ook bekend als transparant, semi-transparante of glasgordijnen. Mooi met verduisterende zonwering te combineren.

2) Overgordijnen

Mooi met zowel (semi-) transparante als verduisterende zonwering te combineren.

3) Verduisterende gordijnen

Mooi met zowel (semi-) transparante te combineren. Met een voering zullen uw Toppoint gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.

4) Versus® gordijnen

2-in-1 wavegordijn, transparant èn dimmend in 1.
Wij kunnen u binnen Toppoint een breed scala aanbieden aan confectiemogelijkheden. Wave confectie zorgt voor een strak pakket maar met een mooie golving. De enkele retourplooi zorgt voor een eenvoudig en mooi vallend gordijn. De dubbele retourplooi geeft een royale look terwijl de tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereikt u met een ingeslagen ring. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u verwerkt in de gordijnen uit onze collectie.
Niet alle overgordijnen zijn verduisterend van zichzelf, al is de dikke stof vaak al wel ideaal om privacy te garanderen. Laat de stof van uw voorkeur teveel licht door, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Het overgordijn gewoon gevoerd worden met een verduisterende stof. Daarnaast geniet u van in de zomer van een koel huis terwijl de ruimtes in de winter lekker warm blijven.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam