fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Vloerbekleding

Of het nu gaat om vinyl, laminaat, vasttapijt of parket. Bij de Bever ben je op het juiste adres.

De juiste voorbereiding is heel belangrijk.  Of er geschuurd of geëgaliseerd moet worden. We verstrekken advies met fabrieksgarantie, ook als je de werken zelf uitvoert.

Maar ook zorgen we voor de plaatsing van het vinyl, LVT, laminaat, vast tapijt of parket van A tot Z.

plaatsingsdienst lees meer >>

woca antiekloog – active stain 2 – diamond oil extra wit

woca driftwood lye wit – colour oil 114 kasteelgrijs

woca-antiekloog-houtloog-grijs-colour-oil-114-kasteelgrijs

“De plaatsingsprijs van laminaat zonder toebehoren ligt tussen 10 €/m² en 15 €/m². Deze prijs wordt beïnvloed door:

het aantal m² en de oppervlakte van de ruimte
Wanneer er schuine muren zijn of indien er rond verwarmingsbuizen gewerkt moet worden kan de prijs hoger liggen.”
“De prijs voor de plaatsing van meerlagen parket, zwevend enkel verlijmd in de groef is tussen 10 €/m² en 15 €/m². De prijs voor de plaatsing van meerlagen parket vol verlijmd op de chape is tussen 18€/m² en 25€/m², inclusief lijm.”

“Bij het plaatsen van een massief visgraat parket moet er eerst een onderparket geplaatst worden. Het parket wordt daarop genageld en moet worden opgestopt. Nadien moet er minstens 3 keer met de bandschuurmachine geschuurd worden. Dan wordt er gepolierd met de éénschijfsmachine.

We maken graag een prijsofferte voor het plaatsen van je parket, lvt, laminaat, tapijttegels of vinylvloer.  Ook voor de doe-het-zelvers geven we graag een professioneel advies zelfs op de werf indien gewenst.

Naar vloerbekleding toe hebben we verschillende aanbiedingen: Voor parket zijn we gespecialiseerd in meerlaagsparket aan superprijzen. Een mooie oplossing voor wie voor hout gewonnen is en belang hecht aan gezelligheid en gemakkelijk onderhoud. Een vloer waar u trouwens jarenlang plezier aan beleeft! Verder bieden wij vinylvloeren aan…Ook laminaat behoort tot ons aanbod…

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
offerte vloerbekledingswerken

LVT vloeren maken bij ons de laatste maanden een heuse opmars.
Momenteel hebben we een superkwaliteit aan een hele scherpe prijs voorhanden, gratis aan huis leverbaar vanaf €100.  Voor de handige Henriëttes en Harry’s onder ons, zijn de klikvinylstroken makkelijk zelf te plaatsen.

 

LVT vloeren