fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Zinsser topkwaliteit verven

Innovatie. Kwaliteit. Probleemoplossing. Zinsser werd in 1849 op basis van deze principes opgericht en blijft dit originele charter al meer dan 150 jaar lang trouw.
Zinsser werd in 1849 opgericht door William Zinsser. Sindsdien is Zinsser erin geslaagd om uit te groeien tot een merk dat wordt geassocieerd met unieke en probleemoplossende producten die beantwoorden aan de behoeften van vakmensen en doe-het-zelvers.

Zinsser verfen geschikt voor verschillende toepassingen

Een primer of verf die hecht zonder schuren.
Perfect bruikbaar op hout, metaal, kunststof, cement, glas, tegels, oude verflagen en andere ondergronden. Vocht- of roestwerend.
Voor binnen en/of buiten. Dekkend en beschermend. En dat zonder blaasvorming of schilfering.  Dat moet Zinsser® zijn!

Zinsser hechtprimers

B-I-N® is de ultieme op Schellak gebaseerde isolerende hechtprimer. Dit product is uitermate geschikt voor gebruik op ondergronden binnen en voor het isoleren van vlekken buiten.
B-I-N® isoleert hardnekkige vlekken en biedt een ongeëvenaarde hechting op glanzende ondergronden (ook glas) zonder dat je hoeft te schuren. De sneldrogende Schellak-formule dekt ook poreuze ondergronden af en isoleert bloedende knoesten en harsstrepen.
B-I-N® werkt uitstekend bij water-, meeldauw-, nicotine- en olievlekken, vlekken van markeerstiften en nog veel meer. Isoleert iedere soort geur (van rook- en brandschade tot geuren van huisdieren en nicotine) op een permanente manier. De droge film is niet toxisch en hypoallergeen en het product kan worden gebruikt in zones waar de behandelde oppervlakte soms in contact kan komen met voeding. Perfect voor plafonds binnen gebouwen, muren, deuren en aanverwante beschilderbare ondergronden en spot priming op hout, pvc, afwerkingen en metaal buiten.

Zinsser-bin
B-I-N Isolerende grondlaag op basis van Schellakharsen met een ultrasnelle droogtijd. De verf verbergt en isoleert vlekken en kringen. De verf fixeert poederende ondergronden, sluit poreuze ondergronden af (droge muren, nieuw hout, pleisterwerken).
Zinsser COVER STAIN
COVERSTAIN
Zinsser Bulls Eye 1-2-3 plus
BULLS EYE 1-2-3 PLUS Universele, Sneldrogende Watergedragen Primer En Isolator Voor Gebruik Binnen En Buiten. Bulls Eye®1-2-3 Is Geurarm En Sneldrogend En Hecht Op Alle Ondergronden Zonder Schuren.
Zinsser Watertite
Zinsser Watertite Vochtwerende, geurarme solventgedragen acrylverf Tweelaagssysteem. De eerste laag grondt het oppervlak en sluit het af. De tweede laag zorgt voor algehele afsluiting en voor bescherming tegen indringend water en beschermt de droge film tegen aantasting door schimmels.
Zinsser Perma-White Satin
PERMA-WHITE Zinsser Perma-White Satin Bescherming Van De Droge Film Tegen Aantasting Door Schimmels Uitstekende watergedragen acrylaat interieurverf die de droge film beschermt tegen aantasting door schimmels. Ideaal voor vochtige ruimtes.
Zinsser Perma-White Matt
Zinsser Perma-White Matt Uitstekende Watergedragen Acrylaat Interieurverf Die De Droge Film Beschermt Tegen Aantasting Door Schimmels. Ideaal Voor Vochtige Ruimtes. Mat. Slijt- En Schrobvast

In ons uitgebreide assortiment vind je een kwaliteitsvolle en sneldrogende oplossing voor elk probleem. Ontdek hier al de probleemoplossers.