fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Als u op zoek bent naar een mooie lijst op maat voor een foto, handwerk, aquarel, kindertekening, schilderij… dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij lijsten uw foto’s in op maat of spannen uw canvasfoto’s op!

Bij De Bever inlijstingen kan u terecht voor persoonlijk advies en vakmanschap voor al uw inlijstwerk. Wij garanderen een fijne afwerking zodat u nog jaren kan genieten van uw foto met kader.

Wij hebben reeds een ruime ervaring met inlijsten van de meest uiteenlopende zaken, we bieden een grote keuze aan lijsten aan (van modern tot klassiek), tot slot zorgen wij met ons goed advies én gunstige prijzen ervoor dat u zeker zult slagen bij het vinden van de perfecte lijst!

Wist u dat wij alle lijsten zelf op maat maken? Door met een passe-partout in te lijsten, laten we het werk beter uitkomen. Door speciaal zuurvrij karton te gebruiken voorkomen we verkleuring en geen benadeling van uw werk. Wij verzorgen het inlijstwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

In uw interieur zorgen we ook voor ophangsystemen voor schilderijen en wanddecoraties. Ontdek hier onze verschillende ophangsystemen i.s.m. Artiteq en Orac.

Kom zeker eens langs voor advies op maat. Wij zoeken graag samen met jou naar de perfecte inlijsting!

U kan uw inlijstingen afhalen elke werkdag van 9-12 uur en van 13 tot 18 uur.

Maak een afspraak met onze inlijsters.