fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Amicala

De kleur van gezelligheid
Snuif je graag de zoete geur van bloesems op? Zit je vol verwondering te turen naar de bonte heide? Of ben je een en al oor voor het tjilpen van vogels in het bronsgroen eikenhout? De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron voor jouw interieur.

De kleuren van Amicala hebben een streepje voor. Ons team van verfexperts en interieurstylisten selecteert voor jou 30 sterke kleuren, onderverdeeld in 6 kleurengroepen, telkens van licht naar donker. Tint voor tint puur natuur en onderling combineerbaar.

Kortom, een compact maar compleet palet van 30 basiskleuren. Dus geen keuzestress en telkens er boenk op! Met Amicala zet zowel de vakman als de doe-het-zelver elk interieur in de verf.

amicala producten debeverdeco
Amicala Lak Mat : Watergedragen, duurzame, krasvaste en matte PU acryllak met een goed kleurbehoud. Voor een decoratieve en duurzame afwerking van hout, harde kunststoffen en metaal. Huidvettenbestendig, sneldrogend, reuk- en oplosmiddelarm. Voor binnen.
AMICALA PRIMER
Amicala primer : Extra Dekkende, Watergedragen Acrylaatprimer Voor Muurverf. Voorkomt Glansverschillen, Zorgt Voor Een Betere Hechting En Dekking Van De Eindlaag.
AMICALA mur Mat
Amicala mur mat : Amicala Mur Mat Breed inzetbare, matte muurverf op basis van acrylaatdispersie. Schrobvastheid klasse 1. Uitstekend geschikt voor het schilderen van muren en plafonds van grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Eenvoudig verwerkbaar en goed dekkend. Voor binnen en afgeschermd werk buiten.
Amicala Clean Mat
Amicala Clean Mat : Optimaal reinigbare, extra matte muurverf op basis van een speciale bindmiddelcombinatie. Blijvend mat na reinigen. Uitermate geschikt voor toepassing in openbare gebouwen en vuilgevoelige ruimtes zoals keuken en hal. Goed dekkend, mooie vloeiing, geurarm en ademend. Schrobvastheid: klasse 1. Voor binnen.
Amicala Chalk Mat
Amicala Chalk Mat : Zeer matte, goed dekkende en afwasbare verf met krijt en hoogwaardige pigmenten. Voor een matte poederachtige uitstraling van hout (meubels) en muren. Sneldrogend en niet vergelend. Voor binnen.
kaleitechniek
kaleitechniek
spateltechniek
spateltechniek
doorschuurtechniek
doorschuurtechniek