WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Sigma

De Bever Deco verfcenter biedt de Sigma producten aan voor zowel de professionele schilder als voor de particulier.

sigma de bever

Ruim 20 jaar al werken wij samen met Sigma coatings en zijn dan ook een officieel verdeelpunt.
Een perfect resultaat van uw schilderwerken krijg je met de Sigma muurverf en Sigma lakverf. En naast de kleurenwaaiers en PPG colour reader scanner van Sigma, bieden wij ook de Sigma colour tester aan. Uw kleur mengen wij in ons verfmengservice!

Ontdek het hele Sigma en progold gamma

Wij adviseren u graag voor al uw projecten voor een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing met de Sigma binnenmuurverven, buitenmuurverven en binnen- en buitenlakken. Met hun professionele kwaliteit en duurzaamheid levert u steeds een mooi resultaat waar u trots op kunt zijn!

Bekijk het Sigma-assortiment en ontdek een brede waaier van kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke producten. Verfcenter De Bever levert alle Sigma-produkten uit de catalogus.

Sigma assortiment in ons verfcenter

In het verfcenter kunt u terecht voor meer productinfo van het gehele Sigma assortiment. Wij adviseren er u voor de best mogelijk kwalitatieve oplossing voor uw project. Tevens helpen wij u bij het kiezen van uw kleur en wordt deze gemengd met ons eigen Sigma verfmengmachine. 
Kijk hier ook voor kleuradvies.

Kom langs in het verfcenter voor info en advies of neem hier >> contact met ons op.

Heeft u vragen bij een bepaald product van Sigma, wilt u bestellen maar heeft u toch nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op, telefonisch, via mail of het contactformulier en wij helpen u graag verder.

Uw resultaat telt. Sigma!