WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Woondecoratie

Naast de verkoop van afwerkingsmaterialen met advies, kleur- en productadvies kan je ook beroep doen op volgende diensten.

De Bever Deco, uw woondecoratie zaak !

Na een nieuwe vloer, een nieuwe accentmuur van mooi behang of al het schilderwerk kan de raamdecoratie natuurlijk niet achterblijven. De ruime keuze van ophangsystemen, van gordijnen tot jaloezien, van rolgordijnen tot elektrische lamellen is een belangrijke keuze. Niet alleen om het geheel harmonisch af te werken maar ook binnen oplossingen voor ronde ramen, hoekramen, geluiddempend en brandvertragende oplossingen etc is deze keuze belangrijk.
Wij helpen u graag verder in het informeren en adviseren voor al uw raamdecoratie.

Voor professioneel advies kan u steeds bij ons terecht of wij komen bij u langs.

Tips:

  • De combinatie van mat en glansafwerking binnen het behangpatroon zorgt voor een speelse toets en oogt bijzonder mooi en elegant!
  • Zet je favoriete architecturale elementen extra in de kijker door te werken met accenten: een opvallend behangpatroon, de combinatie van verf en behang, combinatie van 2 verschillende behangpatronen, etc.
  • Laat je creativiteit de vrije loop in ruimtes waar je minder lang aanwezig bent, zoals het toilet of inkomhal.
  • Verras je vrienden en familie en ga voor het optimaal ‘wow’ effect als ze de voordeur van de inkomhal openen! Deze ruimte zet immers de toon voor de rest van je interieur, dus hier mag je gerust eens uitpakken met een opvallend behangpatroon of origineel kleurtje!
  • Verf elementen als deuren en radiatoren in dezelfde kleurtint als die op de muur waar het aanwezig is.  Dit brengt rust en eenheid in de ruimte en zorgt ervoor dat dergelijke objecten minder de aandacht trekken.