fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€
Previous slide
Next slide
kleuradvies verfcenter woondecoratie debever

Kleur- en interieuradvies

Als Verfcenter en Woondecoratiezaak is ons assortiment heel divers.

Wilt u graag eens wat anders in een bepaalde ruimte in huis, wordt het huis gerenoveerd of betrekt u net een nieuwbouw, wenst u het kantoor een andere stijl te geven of heeft uw zaak een andere uitstraling nodig met meer authenticiteit dat klanten aantrekt? 

Binnen het groot aanbod van kwalitatieve producten met een zeer goede prijsverhouding bent u bij ons op de juiste plaatst.
Zo spelen we met kleuren, plannen we indien gewenst je project van prille voorbereiding tot perfecte afwerking en helpen we je de juiste verfkleur, behang en gordijnen kiezen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Dan staan onze kleur-en interieurstylisten klaar om u te informeren, adviseren met kleur- en interieuradvies.  Kom vrijblijvend langs in de winkel waar we u graag verwelkomen. Heeft u liever advies op uw locatie of vraagt het project dat de styliste ter plaatste komt kijken om zo een duidelijk beeld te krijgen, dan maken wij graag een afspraak met u.

De afspraak kunt u dus zowel in de winkel als bij u op locatie maken. Kom langs, neem telefonisch contact op of vul je gegevens in het formulier in en we nemen asap contact met je op.

Verzamel al zoveel mogelijk informatie, ideetjes, eventueel een moodboard zodat de styliste een eerste beeld heeft van uw persoonlijke smaak en wat u wenst te creeren. 

Voor een kleuradvies aan huis rekenen we een kost aan. Bij aankoop van de offerte betalen we dit bedrag deels terug (% hangt af van advies).

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wenst graag een afspraak met onze coach.