fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Verfmerken

Eén van de troeven is dat we de 7 beste professionele verfmerken onder één dak en online aanbieden!
Wij hebben voor al onze verfmerken een mengmachine staan. Bij de Bever Deco kunt u dus elke gewenste kleur laten mengen.

Sigma

Behorend tot de Amerikaanse groep PPG Coatings en een professioneel en generalistisch verfmerk. In het Sigma-assortiment vindt u een brede waaier van kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke produkten. Verfcenter De Bever levert alle Sigma-produkten uit deze catalogus.

 

Mathys en Rust-Oleum

Beide onderdeel van het Amerikaanse RPM en vooral bekend op het gebied van de productie van specialistische coatings, zowel voor industrie als voor consumenten. Daksystemen, dichtingsproducten en corrosiewerende coatings zijn enkele specialiteiten van Mathys. Bekende toppers zijn o.m. Elastofill, Dakfill, Fillcoat, Noxyde en Paracem. Verfcenter De Bever kan deze produkten uit voorraad leveren, bestelitems zijn aanwezig binnen de 48 uur. In het assortiment vindt u een brede waaier van kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke produkten. U kan de Mathys en Rust-Oleum producten ook online bestellen, met levering aan huis.

 

SPS

SPS BV is onderdeel van de Rust-Oleum Europe groep, met bekende merken die marktleiders zijn op het gebied van verven, coatings en afdichtingen. De groep bestaat uit ondernemingsgezinde bedrijven, die de kracht van het samenwerkingsverband combineren met de flexibiliteit van kleinere operationele eenheden.

Herbol

Biedt een efficiënt en kwalitatief assortiment aan, met de nadruk op verfsystemen voor binnen- en buitenmuren. Onze Herbol producten beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, kleurentrends en milieuwetgeving.

 

 

ZINSSER

PROBLEEMOPLOSSENDE PRODUCTEN Zinsser levert producten van wereldklasse die de uitdagingen van de ‘echte’ wereld met succes aangaan en die beproefde oplossingen bieden voor verfproblemen. De gepatenteerde B-I-N primer bijvoorbeeld werd nog nooit geëvenaard of overtroffen!

Een primer of verf die hecht zonder schuren. Perfect bruikbaar op hout, metaal, kunststof, cement, glas, tegels, oude verflagen en andere ondergronden. Vocht- of roestwerend. Voor binnen en/of buiten. Dekkend en beschermend. En dat zonder blaasvorming of schilfering.

JOTUN

De duurzame hoge kwaliteitsproducten van JOTUN zijn nieuw in het gamma van de Bever deco.
Jotun komt uit Noorwegen en staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit houtverf en dekkende & transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen in alle weersomstandigheden.
Zowel de professionals als de doe-het-zelvers waarderen de producten van Jotun met hun lange levensduur en prachtige kwalitatieve afwerking.  Deze producten zijn uitermate betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties, zowel voor de houtbeschermingsproducten (DEMIDEKK) als voor de producten voor de houten ondergronden (TREBITT, BERNAR..)

HistorOne

Een product van Histor. Histor-one is een kwalitatief hoogwaardige serie muurverven en lakken die met veel gevoel voor detail is samengesteld. Gemaakt volgens ambachtelijk traditie, maar met alle hightechcomponenten van de 21e eeuw. Dus perfect voor thuis als professioneel gebruik. Kom voor echt handgeschilderde A-4 kleurstalen naar onze shop.