fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

ONTDEK DE PRODUCTEN VAN ORAC DECOR met -5% winkelmandkorting !!

indirecte verlichting
wandlijsten / lambrisering
kroonlijsten
decoratieve elementen
plinten
deuromlijstingen
gordijnprofielen
Adefix nmc
lijmen

Orac Decor, dat is het hart van interieurdecoratie!

Permanente vernieuwing op vlak van technologie, materialen en design staat centraal. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert Orac Decor gepassioneerd decoratieve afwerkingsproducten voor uw interieur. Dat die gedrevenheid voor mooie dingen in de genen zit, behoeft geen uitleg want ORAC is nog steeds een familiebedrijf.

“Waar de meeste mensen een kale muur zien, zien wij een blanco canvas.” – Orac Decor

Orac filosofie?

Creativiteit stimuleren en gebruikers inspireren om bijzondere ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid en karakter in de verf zetten. De Orac Decor®-producten maken dat op een eenvoudige manier mogelijk dankzij eenvoudige installatie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van functionele plint tot karaktervolle kroonlijst: ORAC staat voor volledige creatieve vrijheid volgens je eigen stijl en persoonlijkheid.

Creeer jouw unieke sfeer met Orac Decor producten

Muren zijn machtig. Ze kunnen onzichtbaar zijn, maar ook zoveel meer. Muren kunnen een ruimte samenbrengen of ze verdelen. Ze kunnen de uitstraling van een ruimte bepalen, van sereniteit of grandeur tot gezelligheid of uitbundigheid. Voor ons zijn de muren het element bij uitstek van een interieur. Vandaar dat we er zo gepassioneerd mee begaan zijn. Orac Decor ® bouwt op 50 jaar geschiedenis, innovatie en kwaliteit om tradities heruit te vinden en om de muren van de toekomst te creëren. We delen graag onze passie met jou!

 

 

Innovatieve decoratieve profielen en ornamenten in kunststof voor jouw interieurstyling

De collecties van Orac Decor® zijn uitgebreid en compleet: gaande van stijlvolle plinten, lambriseringen, wandlijsten en kroonlijsten over innovatieve verlichtingsprofielen tot en met karaktervolle deuromlijstingen, pilasters en rozassen.

Niet alleen zijn de producten duurzaam, licht, stootvast, krasbestendig en ze laten zich ook gemakkelijk plaatsen.

Kroonlijsten, plinten, wandlijsten, indirecte verlichting en decoratieve elementen. Met Orac Decor® haal je een mooi, kwalitatief en duurzaam design in huis!

Gemakkelijk te installeren / Overschilderbaar / Waterbestendig / Ideaal voor renovatie

Heeft u hulp nodig, wij adviseren u graag voor de beste oplossingen en mooie creaties in uw interieur thuis of in uw zaak. Kom langs en ontdek onze showstand in de winkel of neem contact met ons op voor een afspraak.