fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€
Eenvoud en stijl kenmerken de Noblesse-lijn van de New Classics collectie van Orac Decor®.
Ze vormt een geheel van traditionele elementen, overgoten met frisse kleuren. Elegantie ten top, op de muren en op het plafond. Het zorgvuldig opgebouwd design laat muren en plafonds haast naadloos in elkaar overgaan.
Een traditioneel landelijke look in je interieur waar een leuke twist aan zit?
Ga voor een elegante verhoogde plint of samengestelde kroonlijst van Orac decor. Gecombineerd met een fris kleurenschema breng je rust en eenheid in je ruimtes.

Elegante verhoogde plint

Al eens gedacht aan een extra hoog plinteffect? Ontdek hoe we met een slimme toepassing van een plint in combinatie met een lage wandlijst een notabele uitstraling in jouw ruimte brengen.

Plaats eenvoudigweg een tweede wandlijst boven je plint. Je verbindt ze door ze in dezelfde kleur te schilderen.
Met Orac decor kunt u eindeloos combineren!

Licht en kleur

Licht en kleur zijn bepalende factoren voor de look-and-feel in een ruimte. Met twee contrasterende kleuren krijg je meteen een gezellig resultaat. Hoe? Gebruik profielen als overgang tussen verschillende kleuren.

Met deze horizontale scheidingslijn leg je de focus op de hoogte van het plafond.    Zet de lichtste kleur op het plafond en de ruimte fleurt meteen op. Flashy kleuren zijn in zowel klassiek landelijke als modern landelijke interieurs niet meteen een aanrader. Denk eerder aan gebroken wittinten, aarde- en zandkleuren of zachte pasteltinten. Deze kleuren zetten de rust en warmte van Noblesse extra kracht bij.