fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Behang of verven

Behangen of verven

Wanneer je de beslissing hebt genomen om je interieur te decoreren, is een van de eerste dingen waar je aan zult denken, of je je muren wilt beschilderen of behangen.
Met behangpapier heb je de mogelijkheid om direct de sfeer en de stijl van een ruimte te veranderen.

Opvallende behangpatronen en kleurrijk behangpapier is weer helemaal in! Bloemenmotieven en opvallende lijnenpatronen kunnen dus weer perfect geïntegreerd worden in een moderne interieur inrichting. Om een hippe look te bekomen wordt het behangpapier wel op een andere manier toegepast dan vroeger. Nu werkt men vooral met accentwanden of gaat men opvallende patronen repetitief herhalen doorheen de woning. Bij het kiezen van behangpapier is het ook belangrijk rekening te houden met bestaande meubelen en materialen.

Met behangpapier heb je de mogelijkheid om direct de sfeer en de stijl van een ruimte te veranderen.

Een kamer die te groot aanvoelt, kan direct warmer en gezelliger aanvoelen door een donker, luxueus behang op te hangen of als u een kleine ruimte hebt, die u groter en lichter wil maken, zal een neutraal of metallic behang een ruimte opvrolijken en vergroten.

Een gevoel dat behangen heel moeilijk is.
Met nieuwe innovaties is dit echter niet langer het geval. Anders dan traditionele behangpapieren die op papier gedrukt zijn, zijn de meeste behangcollecties die we volgen op een non-woven basis gedrukt, wat betekent dat het een muurapplicatie is, waardoor het behang gemakkelijk kan worden opgehangen en gestript. Deze revolutionaire innovatie maakt het decoreren eenvoudig en kost het veel minder tijd!

Hier zijn een paar voordelen van het gebruik van behang …

-Behang is duurzaam en kan meer dan 15 jaar meegaan, waardoor de kost gering is.

-Als behang op de juiste manier is opgehangen, gaat het drie keer langer mee dan verf.

-Als u ondergrond niet perfect is, kan behang van hoge kwaliteit onvolkomenheden in het oppervlak verbergen.

-Verf is er in een groot aantal kleuren, maar er is een beperkt spectrum aan afwerkingen, zowel mat als glanzend. Behang is er in verschillende uitvoeringen met een grote selectie aan texturen en effecten. Kralen, flock, metallic, figuren en andere texturen.

-Behang is niet rommelig om aan te brengen en er is geen risico op spatten op een van uw meubels of vloeren.

-Als u kinderen of huisdieren heeft, zijn de meeste bahangpapieren of afwasbaar, als er vlekken op de muren verschijnen.