fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Jotun

Norway coatings, deze wereldwijde grote speler op gebied van verf en coatings komt uit Noorwegen en staat bekend om zijn hoge kwaliteit houtverf en dekkende & transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen onder de naam Jotun.
Want jawel, met de producten van Jotun beschermt u uw houten buitenwerk tegen alle weersomstandigheden!

De kwaliteitsverven en -beitsen van Jotun zijn gekend omwille van hun goede houtbescherming, duurzaamheid en hoogwaardige afwerking.

Je mag er dus zeker van zijn dat je houten constructies er uitzonderlijk lang goed uitzien. Het biedt een jarenlange bescherming tegen alle weersomstandigheden, vervuiling en vervaging.
Zowel de professionals als de doe-het-zelvers kunnen hiermee iedere klus met een hoge kwaliteit en duurzaamheid leveren.

De piguin van Jotun staat voor handhaving onder alle weersomstandigheden. Een kwaliteit die de Bever deco absoluut kan waarderen en
daardoor een hele goede toevoeging is bij de duurzame kwalitatieve producten die u bij De bever deco kunt vinden.

ONZE JOTUN PRODUCTEN

Al meer dan 40 jaar beschermt Jotun DEMIDEKK vele huizen in Scandinavië. Maar ook bij ons in West-Europa is het product al jaren bekend en geliefd.

Door de jaren heen is het product verder ontwikkeld en uitvoerig getest onder zeer moeilijke weersomstandigheden en verschillende klimaten.
Al jaren een uniek en vertrouwd product met een prachtig resultaat en lange onderhoudsintervallen. En in een tijd van lagere onderhoudsbudgetten is deze levensduur van materialen belangrijker dan ooit en DEMIDEKK past perfect in dat kader.

JOTUN houtbescherming dekkend
JOTUN houtbescherming transparant
JOTUN reiniger
JOTUN houtbescherming primer

Heeft u vragen over een buitenproject, kom langs of neem contact met ons op.

Wij informeren u graag over Jotun en adviseren u graag voor al uw buitenhout, van ramen, deuren en zitbanken tot tuinhuizen, overkappingen en terrassen.