fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Indirecte verlichting versterkt de architectuur

Indirecte verlichtingsprofielen zijn echte sfeermakers zowel voor privéwoningen als winkel- kantoor- en hotelprojecten. Net als alle andere Orac Decor® producten, kunnen ze worden meegeschilderd.
Het assortiment biedt strak vormgegeven maar evengoed organische modellen en de meeste kunnen als up- én downlighter gemonteerd worden. Eén ding is zeker: ze versterken de architectuur en zorgen gegarandeerd voor de juiste stemming.

Indirecte verlichting, de ultieme sfeermaker

Tijden veranderen, stijlen veranderen, smaken veranderen. Verlichting is daar het perfecte voorbeeld van. Indirecte verlichting nog des te meer. Daar waar verlichting vroeger vooral functioneel diende te zijn, zien we vandaag dat verlichting wordt ingezet om een welbepaalde, bijna essentiële sfeer te creëren. Het tovert uw leef- of werkruimte om tot een ware belevingsruimte.

Met een goed uitgekozen integratie van indirecte verlichting in uw woning of kantoor creëert u zowel een WAW-gevoel als de juiste beleving in en bij deze ruimte. Functioneel blijft vanzelfsprekend belangrijk, maar het gevoel dat de ruimte u geeft terwijl u erin ‘functioneert’, is des te belangrijker.

Indirecte verlichting geeft leef- en werkvreugde. Het geeft extra karakter aan de ruimte én energie aan zij die erin leven en werken.

ontdek hier ons aanbod >