fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Binnenkort een museum bij je thuis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_image_slider img_fixed_width=”615″ img_fixed_height=”0″ image=”32269,32268,32267,32266,32265″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_with_icon_1 icon=”icon-glass” title=”MUSEMUM”]Graag stellen wij u je de nieuwe behangcollectie Museum voor die binnenkort in onze winkel en op onze webshop te vinden is. Een plek waar kunst en mode elkaar ontmoeten in weelderige dessins en verrassende creaties. Met deze inspirerende behangcollectie maak je van je interieur een eigentijds meesterwerk.

MUSEUM
Omring je met verfijnde materialen en sublieme kleuren. Van diep bordeaux tot rijke schakeringen in blauw en groen tot glinsterend zand en poederig roze. Bewonder de met een royaal gebaar geschilderde bloemen, vogels en vlinders op canvas. Lijngetekende bloemen op mat papier, geplukt uit eeuwenoude etsen. Voel de stofstructuur, van fluwelig flock tot streelzacht rib behang met kleurverloop. Of ga voor ingetogen chique met een grootse plissé met metallic accenten en een verfijnde uni bestrooid met verweerde gouden stipjes. Waan je in je eigen museum, met wallpowers waar grootse vogels en bloemen en een dessin van kraaltjes en pailletten van de muur spatten.

Museum is een reis door tijd en ruimte, waarin geraffineerd klassiek versmelt met hedendaags maximalisme. Wees met deze collectie je eigen curator. Combineer en creëer, etaleer je schatten en geniet elke dag weer van de schoonheid om je heen.
[/vc_text_with_icon_1][/vc_column][/vc_row]