fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Iedere gevel is uniek,

Dag in, dag uit staan gevels bloot aan de schadelijke werking van allerlei omgevingsfactoren. Zon, weer en wind, maar ook de uitstoot van verkeer en industrie zijn voor gevels technisch en esthetisch allesbehalve bevorderlijk. Daarom zijn in de afbouwfase en bij later onderhoud hoogwaardige gevelafwerkingssystemen nodig die gevels daartegen optimaal kunnen beschermen.

Al meer dan 40 jaren verstrekken we producten met kwaliteit en service.

Voor mooie en duurzame bescherming van buiten- en binnenmuren bent u bij ons aan het juiste adres. Voor nieuwbouw en renovatie hebben we de lijnen Sigma Façade, Sigma Siloxan en Sigma Silicat. Daarnaast bestaat er ook een aparte productlijn Mathys Murfill en Herbol voor specifieke situaties.

En dan de kleur. Specifiek voor het gevelassortiment zijn er door  de fabrikanten kleurwaaiers ontwikkeld,  afgestemd op specifieke kleurbehoeftes en kleurduurzaamheid van kleuren op buitengevels.

Om de verwerker op weg te helpen, hebben we informatie ter beschikking die diverse structuren en glansgraden overzichtelijk in beeld brengt. Welke kleur, glansgraad of structuur u uiteindelijk ook kiest, het resultaat moet oogstrelend zijn. voor het juiste advies info@debever.be of tel 011/540041