fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

de Bever biedt de juiste tape aan!

test-tapeSchilderen is prachtig. Frisse muren, gave decoraties en bijzondere creaties: wat u ook doet, het geeft voldoening. Toch lopen schilders ook weleens tegen hinderlijke dingen aan die tijd én geld kosten. Wij vroegen verschillende schilders om de grootste werkirritaties op te noemen. Benieuwd? Dit zijn de 5 grootste ergernissen van schilders:

  1. Verf loopt onder de tape door
    Om gek van te worden, deze ergernis! Heeft u net een stuk geschilderd, blijkt dat er verf onder de tape is doorgelopen. Gevolgen: geen strakke lakrand, bijwerken en een minder strak eindresultaat. Iets wat u te allen tijde wilt voorkomen!

2. Lijmresten
Als u ergens niet op zit te wachten, zijn het wel lijmresten. Vele tapes plakken goed, maar laten resten achter bij het verwijderen. Dat kost weer tijd om schoon te maken. Zonde!

3. Tape scheurt in bij het verwijderen
Nog zo één. U begint met het weghalen van de tape en ziet dat er geen verf onder gekomen is en dat er geen lijmresten achterblijven. Top! Alleen dan scheurt de tape. En nog eens. Wat een ellende!

4. Tape laat vroegtijdig los van de ondergrond
Bent u net lekker bezig met schilderen, laat de tape los… Heel ergerlijk, want dan kan er opnieuw afgeplakt worden. Niet handig!

5. Beschadigde ondergrond
Als de staat van de ondergrond niet optimaal is kan er schade ontstaan bij het gebruik van de verkeerde tape. Een tape die te sterk hecht kan bij het verwijderen de ondergrond meenemen, zoals (verse) lak en behang. Daar zit niemand op te wachten!

De juiste tape zorgt ervoor dat al deze ergernissen van schilders niet voorkomen. Benieuwd wat de juiste tape op kan leveren in tijd en geld?

 

maskeertape gold maskeertape purple maskeertape extreme maskeertape