fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Groene aanslag op geschilderde muren verwijderen: Een eenvoudige oplossing met AMW Concentraat

Groene aanslag op geschilderde muren kan een storend probleem zijn, vooral in vochtige omgevingen. Deze aanslag, veroorzaakt door de groei van algen, mos of schimmels, kan niet alleen lelijk zijn, maar ook schadelijk voor de verflaag. Gelukkig biedt AMW Concentraat een effectieve en milieuvriendelijke oplossing om dit probleem aan te pakken.

AMW CONCENTRAAT de bever deco
AMW CONCENTRAAT de bever deco

Wat is AMW Concentraat?

AMW Concentraat is een krachtig reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen van schimmels, algen, en mos op verschillende oppervlakken, waaronder geschilderde muren. Het concentraat is samengesteld uit biologisch afbreekbare ingrediënten en is veilig voor gebruik in de buurt van planten, dieren en mensen. Door gebruik te maken van AMW Concentraat kunt u groene aanslag effectief verwijderen zonder schade aan te brengen aan de verflaag van uw muren.

Hoe AMW Concentraat te gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag op geschilderde muren:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak van de geschilderde muur droog is voordat u begint met het aanbrengen van AMW Concentraat. Verwijder eventuele losse vuildeeltjes met een borstel of bezem.

  2. Verdunning: Verdun AMW Concentraat volgens de instructies op de verpakking. De verdunning kan variëren, afhankelijk van de ernst van de aanslag.

  3. Toepassing: Breng het verdunde AMW Concentraat gelijkmatig aan op het oppervlak van de geschilderde muur met behulp van een spuitfles, borstel of tuinsproeier. Zorg ervoor dat u alle aangetaste gebieden grondig bedekt.

  4. Inwerken: Laat het AMW Concentraat enige tijd inwerken op de muur, meestal tussen de 15 en 30 minuten. Dit geeft het middel de kans om de groene aanslag los te maken en te doden.

  5. Schrobben: Gebruik een zachte borstel of spons om de groene aanslag voorzichtig van de geschilderde muur te schrobben. Begin bij de bovenkant en werk naar beneden om druipstrepen te voorkomen.

  6. Spoelen: Spoel de muur grondig af met schoon water om alle resten van het AMW Concentraat en de losgemaakte aanslag te verwijderen.

  7. Herhaal indien nodig: Als de groene aanslag niet volledig is verwijderd na de eerste behandeling, herhaal dan de stappen 3 tot 6 totdat het gewenste resultaat is bereikt.

  8. Nazorg: Laat de muur volledig drogen voordat u verdere stappen onderneemt, zoals schilderen of afdichten.

AMW CONCENTRAAT de bever deco
AMW CONCENTRAAT de bever deco

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u groene aanslag effectief verwijderen van geschilderde muren met behulp van AMW Concentraat. Vergeet niet altijd de instructies op de verpakking van het product te volgen en veiligheidsmaatregelen te treffen, zoals het dragen van handschoenen en beschermende kleding tijdens het gebruik. Met AMW Concentraat kunt u uw geschilderde muren weer laten stralen zonder schade aan te brengen aan het milieu of de verflaag.