fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Kies voor een accentmuur met karakter.

debever-roerstokjeskalkverf-debever-1kalkverf-debever-2Kalkverf, Een muur met karakter

Een stoere look in huis is erg in. Een combinatie van grijstinten en hout doet het al goed in een woonkamer. Maar wil je echt indruk maken, laat dan één wand in huis met kalkverf schilderen.

Kalkverf bestaat uit water en kalk en is daarom een 100% milieuvriendelijk natuurproduct. Het geeft muren een doorleefde look met een matte uitstraling. Je hebt het vast al een keer gezien bij iemand thuis of in een hip restaurant. Een kalkverfmuur kun je herkennen aan haar wolkerige of streperige effect. Voor deze look hoef je geen hoogstaande schildertechnieken toe te passen. De kleurnuances zitten al in de Bevel kalkverf. Easy!

bestand-29-01-16-22-18-19kalkanimatieWarme sfeer

Kalkverf is de laatste tijd razend populair. Je ziet het vooral in hippe woningen, kantoren of landelijke huizen. Het geeft een huis een warme uitstraling door de ietwat doorleefde, matte look. Het gewolkte effect geeft diepte aan de muur en een zachte uitstraling. Een leuk detail: een kalkverf muur ontwikkelt zich met de tijd en zal op den duur nog mooier worden. Hoe karakteristiek wil je het hebben?

Kleuren

Denk je aan kalk, dan denk je aan wit. Maar inmiddels zijn er toch al ruim honderd kleuren kalkverf op de markt. Omdat de basis van de verf uit dit witte materiaal bestaat, is het niet mogelijk om alle kleuren te maken. Maar er bestaan gelukkig genoeg natuurlijke pigmenten om de kalk mee te mengen, zodat ook donkere kleuren zoals donkergrijs en donkerblauw mogelijk zijn. De uiteindelijke kleur is afhankelijk van hoeveel lagen je aanbrengt op de muur.

interesse voor de Bever Kalkverf?  info@debever.be

011/540041  of breng een bezoekje aan onze zaak