fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

KLEUR VAN HET JAAR 2024 !

ONTDEK ONZE TRENDKLEUR VAN HET JAAR 2024 – Limitless ( PPG1091-3 )

Kleur van het jaar 2024 Sigma

In de huidige interieurtrends is een verlangen naar zachte, lichte, maar vooral ook veelzijdige kleuren te zien. Kleuren moet je zowel in bestaande als nieuwe ruimtes kunnen gebruiken, als eyecatcher of juist als ondersteunende kleur. Deze behoefte wordt perfect belichaamd door de kleur van het jaar 2024 van Sigma: Limitless.

Warme honingbeige tint weerspiegelt de veranderende klantvoorkeur voor zachtere, lichtere kleuren.

Limitless is een honing beige tint. Deze moderne, neutrale kleur past perfect binnen de huidige trend van warme, zachte kleuren. Limitless weerspiegelt de verschuiving van koele naar warme, neutrale kleuren en de behoefte aan kleuren die zowel rust als levendigheid in een ruimte brengen.

De mogelijkheden met Limitless zijn eindeloos. Sigma typeert de kleur dan ook niet voor niets als ‘grenzeloos geel’. Omdat de kleur zowel krachtig als mild is, past deze zich naadloos aan diverse woonstijlen en -ruimtes aan. Ook in commerciële ruimtes past de kleur heel goed. Het maakt bovendien niet uit of je een professionele schilder bent of iemand die graag zelf klust, iedereen kan deze kleur gebruiken.

Limitless gaat even goed samen met warme als met koele kleuren. Als interieurkleur werkt hij op alle vier de muren, accentmuren, sierlijsten en kasten.
Limitless kan worden gebruikt voor het schilderen van plafonds of alle vier de wanden en het plafond, abstracte of geometrische vormen en binnendeuren om een look te creëren die zowel uniek als trendy is.

“Zie Limitless als een frisse en energieke kijk op een neutrale kleur. Limitless kan worden gebruikt als hoofdkleur voor uw kamer of fungeren als een verfrissend contrast bij warme of koele tinten,” vertelt Donna Taylor. “Limitless kan worden aangebracht op buitendeuren en zelfs op het hele exterieur en sierlijsten van uw huis, om het nog aantrekkelijker te maken en u voor te bereiden op dat gevoel wanneer uw huis de blikvanger van het hele huizenblok is.”

“Warme neutrale tinten zijn blijvend, en vervangen koele tinten zoals grijs voor zowel doe-het-zelf- als professionele segmenten in 2024 en daarna,” aldus Donna Taylor.

Kom Limitless ontdekken in de winkel !

Wij helpen u graag voor
uw persoonlijk kleuradvies.