fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Luchtbevochtigers houden je parket in topvorm tijdens de wintermaanden

Oskar-Humidifier-by-StadlerLuchtbevochtigers gebruikt u om een droge lucht in uw huis of kantoor te bestrijden. Met name in de winter kan de lucht die we inademen droog zijn. Buiten wordt het kouder, binnen staat de verwarming aan en door deze combinatie daalt de luchtvochtigheid sterk. Een droge lucht kan om verschillende redenen vervelend zijn: lucht die te weinig vocht bevat bevat veel losse stofdeeltjes wat irritatie van de luchtwegen kan oproepen. Met een luchtbevochtiger zorgt u voor voldoende vocht in de lucht om de stofdeeltjes te binden waardoor ze niet rond dwarrelen.

we verdelen het assortiment Stadler Form

Luchtvochtigheid en gezondheid

Een goede luchtvochtigheid zorgt er daarnaast voor dat uw lichaam zuurstof kan opnemen. In een te droge lucht verloopt de opname van zuurstof minder goed. Dit kan leiden tot vermoeidheid en concentratiestoornissen. Daarnaast bestaat zestig procent van ons lichaam uit water. Als de luchtvochtigheid te laag is zal ons lichaam vocht onttrekken aan het eigen lichaam waardoor u bijvoorbeeld last kunt krijgen van de welbekende kapotte lippen, een jeukende huid en geïrriteerde ogen. Daarnaast is de kans op ziektes en infecties groter als u droge lucht inademt.

Een slechte luchtvochtigheid heeft niet alleen invloed op uw gezondheid, maar ook op bijvoorbeeld uw meubels. Houten vloeren, meubelstukken en instrumenten kunnen barsten door de droogte. Zoals gezegd kan een luchtbevochtiger in deze situaties uitkomst bieden, zowel thuis als op kantoor. Een luchtbevochtiger zorgt ervoor dat uw omgeving wordt bevochtigd met een fijne waternevel.

ontdek hier onze aanbiedingen