fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Maak een collage van fotolijstjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

lijsten-inkaderen-debeverMet behulp van foto’s krijgt jouw interieur al snel een unieke persoonlijkheid en sfeer. Wil jij een persoonlijke blikvanger in huis creëren?
Interieur opleuken
We maken ons er tegenwoordig allemaal gebruik van. Met onze digitale camera’s klikken we gigabites vol, om vervolgens alle digitale herinneringen ergens op een harde schijf te laten ‘verstoffen’. Dat kan leuker! Met fotolijstjes kun je die mooie herinneringen een plekje geven in huis én je interieur op speelse wijze opleuken. Alles dat je nodig hebt is een beetje creativiteit.
Creatief met fotolijstjes
Fotolijstjes kun je natuurlijk gebruiken voor eigengemaakte foto’s. Maar je kunt ze ook gebruiken voor mooie stukken behang, ansichtkaarten of een opvallende afbeelding uit een tijdschrift. Of een combinatie van dat alles. Bepaal eerst hoe groot de compositie op de muur mag worden. Teken de juiste contouren af op de wand. Leg vervolgens de fotolijstjes neer op de grond en schuif ze in de gewenste compositie. Markeer ook de plek waar de spijker of het schroefgaatje moet komen. Bij kleine fotolijstjes is een stalen spijker al voldoende. Bij grotere lijstjes is het verstandig om een gaatje te boren en een plug met schroef te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om ieder lijstje in dezelfde kleur te schilderen. Of juist allemaal verschillende vormen en kleuren gebruiken.