fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Perfect duo: privacy en sfeer met rolgordijnen

de Bever Lommel = de scherpste prijzen in maatwerk van  (rol)gordijnen in de regio

Je even helemaal afzonderen van de buitenwereld; zo fijn en soms zo nodig. Met rolgordijnen bereik je dat resultaat, maar geef je tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling aan een ruimte in je huis. We geven je graag een paar tips voor meer privacy en sfeer in je huis.  Na een lange werkdag je even terugtrekken op de bank met een goed boek. Of geen pottenkijkers in je badkamer. Het zijn maar twee voorbeelden waarbij je een ruimte in je huis wilt afsluiten van licht of zicht van buitenaf. Met rolgordijnen zorg je er met een simpele handomdraai voor dat buiten buiten blijft en je even terug kunt trekken van de drukte van alledag. Dat betekent allerminst dat dit ten koste moet gaan van een smaakvolle inrichting.

De Bever in Lommel bied je gratis & vrijblijvend interieuradvies
of vraag je vrijblijvende offerte via info@debever.be    de scherpste prijzen in maatwerk in de regio !

In controle met rolgordijnen

Waar je met dikke hanggordijnen vaak een groot deel van je raam afschermt (zelfs als de gordijnen geopend zijn!) en dus ook veel licht verliest, heb je met rolgordijnen iets meer controle. Zo kun je een rolgordijn in de keuken tot halverwege je raam sluiten, om directe inkijk te verminderen maar zicht op de tuin te behouden. Hangt het rolgordijn in de badkamer, dan sluit je hem helemaal als je onder de douche staat. Maar sta je voor de spiegel en wil je meer daglicht, trek je hem zo weer open.

 

Combineer rolgordijnen met overgordijnen

Rolgordijnen zijn net als ‘normale’ gordijnen in heel veel kleuren en structuren verkrijgbaar. Daarom zijn ze goed met elkaar te combineren en verhogen de sfeer in de kamer. Kies je voor een exemplaar in één zachte tint, dan kun je deze geweldig combineren met kamerhoge in-betweens met een grafische print. Verticale strepen in je rolgordijn of in-betweens versterken het effect van hoogte. Bedenk je ook goed hoe verduisterend de rolgordijnen moeten zijn: transparante rolgordijnen laten meer licht door dan rolgordijnen in black-out stof.