fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Stoere muren- Kies voor de kalkverfmuur!

kalkverf-de-beverEen stoere look in huis is erg in. Een combinatie van grijstinten en hout doet het al goed in een woonkamer. kalkverf-de-bever-grijstintenMaar wil je echt indruk maken, schilder dan één wand in huis met kalkverf.

Kalkverf bestaat uit water en kalk en is daarom een 100% milieuvriendelijk natuurproduct. Het geeft muren een doorleefde look met een matte uitstraling. Je hebt het vast al een keer gezien bij iemand thuis of in een hip restaurant. Een kalkverfmuur kun je herkennen aan haar wolkerige of streperige effect. Voor deze look hoef je geen hoogstaande schildertechnieken toe te passen. De kleurnuances zitten al in de verf. Easy! Maar wil je zelf de handen uit de mouwen steken, oefen dan eerst even. Als de verf er eenmaal op zit en droog is, kun je foutjes niet vlekkeloos herstellen.

Warme sfeer

Kalkverf is de laatste tijd razend populair. Je ziet het vooral in hippe woningen, kantoors of landelijke huizen. Het geeft een huis een warme uitstraling door de ietwat doorleefde, matte look. Het gewolkte effect geeft diepte aan de muur en een zachte uitstraling.

kalkverf-de-bever-buroKleuren

Denk je aan kalk, dan denk je aan wit. Maar inmiddels zijn er toch al ruim honderd kleuren kalkverf bij de Bever. Omdat de basis van de verf uit dit witte materiaal bestaat, is het niet mogelijk om alle kleuren te maken. Maar gelukkig kunnen we een heel ruim pallet op kleur mengen, zodat ook donkere kleuren zoals donkergrijs mogelijk zijn. De uiteindelijke kleur en schakering is afhankelijk van hoeveel lagen je aanbrengt op de muur.

Een liter kost €25 en €44.34 voor 2.5l. te koop bij de Bever of  via onze webshop