fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Versus Gordijn : verduisterend en transparant ineen

Versus gordijn: verduisterend en transparant ineen
Wil je sfeervolle in-betweens voor de ramen? Of moet het toch raamdecoratie worden die maximale privacy biedt en kan verduisteren? Met het nieuwste gordijn van Toppoint hoef je niet meer te kiezen; het Versus gordijn is verduisterend en transparant ineen!

Geheim
Het geheim van het Versus gordijn zit in de verborgen lichtdichte lamellen. Die zijn zorgvuldig verwerkt in de plooien van de in-between gordijnstof. Die plooien zijn de populaire Wave-plooi waardoor het gordijn perfect golvend voor het raam hangt.

Privacy + Aangenaam licht
Doordat de lamellen in de in-betweens verwerkt zijn, verduister je de kamer slechts in een handomdraai. En wil je overdag het zonlicht naar binnen laten schijnen? Dan zet je dit Versus gordijn open net zoals je gewone lamellen opendraait. De transparante gordijnstof blijft mooi voor de ramen hangen terwijl de verborgen lamellen open staan. Zo behoud je toch jouw privacy en geniet je van een aangename lichtinval in huis.

2 breedtes
De lamellen zijn leverbaar in 2 breedtes; 89 en 127 mm. Wat je kiest, bepaalt ook meteen de plooibreedte van het gordijn zelf. Wil je een wat elegantere plooi of liever iets robuusters? Het kan allebei!

500 kamerhoge gordijnstoffen
Voor het Versus gordijn heb je de keuze uit maar liefst 500 verschillende kamerhoge in-between gordijnstoffen. Er is er dus altijd een die perfect past in jouw interieur. En de rails waarmee dit gordijn wordt bevestigd? Ook die is leverbaar in verschillende kleuren; Elegant wit, Chique zwart of Design grijs. Die rails wordt trouwens standaard bij het Versus gordijn meegeleverd in de kleur van jouw keuze.

In de keuken, op kantoor of elektrisch bedienbaar?
Wil je dit stijlvolle en multifunctionele gordijn liever in de badkamer of keuken? Dan kan dat. En zoek je iets voor op kantoor? Dan hebben we een ruime collectie Toppoint in-between gordijnstoffen die brandwerend zijn zodat je het ook in een zakelijke omgeving kunt ophangen. Het kan allemaal!

 

 

 

Kies jouw Versus gordijn in 1-2-3!
Dit nieuwe Versus gordijn is een aanwinst in onze collectie en kan ook al snel een aanwinst voor jouw interieur zijn. Je regelt het in slechts 3 stappen:

  1. Kies een in-between kamerhoge gordijnstof uit de ruime collectie van Toppoint
  2. Bepaal de plooibreedte; de smalle met 89 mm brede lamellen of de brede met 127 mm brede lamellen
  3. Kies de rails die mooi staat in jouw interieurKom zelf het Versus gordijn bekijken in onze toonzaal van de Bever!   Tot eind januari 2020 ontvang je een extra korting van 10% op deze versus gordijnen 2019_VERSUS techniek en prijslijst.
    Dit nieuwe Versus gordijn is echt iets om eens zelf te komen bekijken. En dat kan. Kom snel langs en beoordeel het zelf. We zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en je persoonlijk te adviseren als je wilt weten welke uitvoering het beste past in jouw interieur! Een gordijn dat verduistert en transparant is? Het is het nieuwste gordijn van Toppoint: Versus. Nu te vinden in onze winkel.