fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

voordelen van witte raamdecoratie

Raamdecoratie bepaalt de sfeer in een ruimte. Heb je wel eens aan witte gordijnen gedacht? Met witte raambekleding creëer je een rustige sfeer in de kamer. Precies wat je in een (slaap)kamer nodig hebt!

Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte gordijnen? Less is more. Wit zorgt voor een serene rust in de (slaap)kamer en witte gordijnen passen in elke woonstijl. Of je nu een industrieel, landelijk of klassiek interieur hebt; witte gordijnen matchen ermee. Daarnaast zijn lichte gordijnen heel mooi te combineren met taupe, grijs en houttinten.

Welke tint wit kies je?

Zo, de kogel is door de kerk; de gordijnen worden wit. Maar je bent er nog niet. Ook als je de keuze voor witte raambekleding hebt gemaakt zijn er nog heel veel mogelijkheden over. Kies je voor spierwitte, gebroken wit of crème kleurige gordijnen in huis? En wil je lange gordijnen, korte gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen? Of maak je het plaatje helemaal compleet door verschillende soorten raambekleding met elkaar te combineren? Met spierwitte gordijnen voor het raam ziet de kamer er een stuk lichter uit dan als je gordijnen in crème kleur voor de ramen hangt. Lekker fris, maar het kan ook een tikkeltje kil zijn. Gordijnen in gebroken wit creëren een zachtere look.

Combineren van raambekleding

Natuurlijk bepaalt niet alleen de kleur de sfeer in de kamer, maar ook het materiaal. Ieder materiaal geeft een ander gevoel. Je kunt kiezen voor witte gordijnen van katoen, linnen of zijden. In een landelijk interieur zijn witte gordijnen van linnen een goed idee. Witte gordijnen van katoen vormen een mooi contrast met industriële meubels. En als je een glamoureuze look wilt creëren dan kies je voor glanzende stoffen van zijden. Combineren van verschillende soorten raambekleding kan ook een heel goed idee zijn! Kies bijvoorbeeld voor stoffen gordijnen en rolgordijnen! Hiermee geef jij je ramen net dat beetje extra.

vraag vrijblijvend advies voor je raamdecoratie