fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

waterbestendige onderhoudsvriendelijke vinylstroken

LVT vloer in keukensWaterbestendige en onderhoudsvriendelijke vinylstroken

LVT-vloeren zijn sinds enkele jaren aan een ware opmars bezig. Na de woningbouw en de retail- en hospitalitysectoren vindt ook de officesector vandaag de weg naar deze duurzame en veelzijdige Luxury Vinyl Tiles. Het waterbestendige en onderhoudsvriendelijke karakter van deze vloeren maakt ze tot de ideale oplossing voor keukens en koffiecorners, terwijl een aantal innovatieve plaatsingsmethodes ook de toepassing op technische en verhoogde vloeren mogelijk maken.

 

Pvc-vloeren – ook gekend als pvc-stroken of LVT-vloeren (Luxury Vinyl Tiles) –  zijn populair bij architecten én particulieren. Geen wonder, want pvc-stroken  zijn de perfecte vloerbekleding voor intensief belopen ruimtes en renovatieprojecten.
De voordelen van pvc-stroken op een rijtje: ze zijn beresterk en uiterst slijtvast,  honderd procent waterbestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk.
opbouw LVT vinyl stroken vinylstroken vloerenBovendien dempen pvc-stroken het geluid van uw stappen. En garandeert hun zachtheid u optimaal loopcomfort.
Extra voordeel? Doordat pvc-stroken maar 4 tot 5 mm dik zijn,
plaatst u ze gemakkelijk op een bestaande vloer. Zonder dat u uw deuropening hindert.
En de sterke glasvezel die hierin verwerkt zit, zorgt voor een vloer die stabiel staat en extra sterk is.

meer info over LVT Vloeren