fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Gordijnen voor de schuifpui

Een schuifpui zorgt voor veel licht in huis en biedt alle ruimte met heerlijk grote ramen om van het uitzicht te genieten.  Maar dat mooie uitzicht wil je natuurlijk niet laten bederven door gordijnen die in de weg hangen als je volop van je schuifpui wil genieten.  Wat zijn de mogelijkheden om je  schuifpui te decoreren.

Waar je op moet letten als je gordijnen voor een schuifpui kiest
Allereerst de gordijnen. Die zijn namelijk heel geschikt voor een schuifpui als je ze maar wel slim ophangt. Ze hoeven namelijk helemaal niet in de weg te hangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor transparante gordijnen. Die geven een luxueuze uitstraling aan de ruimte, filteren subtiel de lichtinval in huis terwijl ze wel uitzicht bieden op buiten. Kies je voor in-between, let dan wel op waar je ze plaatst als ze openschuift. Een dik pak aan de zijkant is niet mooi en als ze naast de opening hangen bij een schuifpui die openstaat, zullen ze steeds naar buiten wapperen en snel vies worden.

Handige oplossing bij de schuifpui :  jaloezieën
Kies je voor gordijnen, dan kun je ze mooi combineren met andere raamdecoratie zoals jaloezieën. Een handige oplossing voor de schuifpui omdat ze te monteren zijn op of in het kozijn waardoor de klink vrij blijft. Jaloezieën kunnen in de gewenste stand gezet worden zodat ze het licht en de inkijk naar wens hinderen of zelfs blokkeren. Ideaal dus als je ze combineert met in-between maar ook erg geschikt bij elk ander soort gordijn.

Versus gordijn: verduisterend en transparant ineen
Wil je sfeervolle in-betweens voor de ramen? Of moet het toch raamdecoratie worden die maximale privacy biedt en kan verduisteren? Met het nieuwste gordijn van Toppoint hoef je niet meer te kiezen;
Het Versus gordijn is verduisterend en transparant ineen!

Geheim
Het geheim van het Versus gordijn zit in de verborgen lichtdichte lamellen. Die zijn zorgvuldig verwerkt in de plooien van de in-between gordijnstof. Die plooien zijn de populaire Wave-plooi waardoor het gordijn perfect golvend voor het raam hangt.

Drapegordijnen
Deze stijlvolle raambekleding is bij uitstek geschikt voor grote raampartijen zoals die van een schuifpui en kan gemakkelijk opzij geschoven worden zodat het niet in de weg hangt als de pui open staat. Doordat je drapegordijnen in veel verschillende opties kunt laten samenstellen en met diverse soorten stof, is het dus altijd mogelijk om ze geheel passend bij jouw interieur te laten maken.

Advies nodig voor raamdecoratie voor de schuifpui?

Een schuifpui vraagt om slimme keuzes in raamdecoratie. Bij de Bever Deco weten we wat er aan keuzes allemaal mogelijk is en die bespreken we graag met je. Zo zorgen we ervoor dat je ook met een schuifpui de raamdecoratie kiest die past bij jouw wensen en jouw interieur.
Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of maak een afspraak en breng een bezoek aan onze toonzaal. Van harte welkom.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Op zoek naar leuke gordijnen.
vouwgordijnen de Bever

Optrekgordijnen
Optrekgordijnen die in een semi-transparante uitvoering geconfectioneerd worden, geven overdag de vrijheid om met de nodige privacy naar buiten te kunnen kijken. Als ze aan het plafond worden bevestigd, kunnen de gordijnen makkelijk opgetrokken worden en de schuifpui volledig vrij komt. ‘s Avonds kan een overgordijn soelaas bieden om de inkijk te vermijden.