fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

De op maat gemaakte Novus plisséhordeur is de lichtst bedienbare deurhor die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

De kunststof onderdelen passen bij de kleur van de aluminium profielen en door het gebruik van deze materialen is de Novus weerbestendig. Bij het openen van de plisséhordeur wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette waardoor weer en wind geen vat krijgen. Kom hem bekijken bij ons.

Tot 2 meter aaneengesloten én nog breder

Heeft u een schuifpui met een grote deuropening? De Novus kan uit één stuk worden gemaakt tot 2 meter breed! Als het nog breder moet, kunnen we deuren koppelen. Dan wordt de maximale breedte verdubbeld! Als u bij een grote deuropening (dubbele deur of schuifpui) aan twee kanten een plisséhordeur wilt, is dit ook mogelijk. We maken dan de bovenlijst en onderlijst uit één stuk en u sluit de 2 deuren naar het midden.

Kies de kleur van uw kozijn

De Novus design plisséhordeur wordt standaard geleverd met Pvc gecoat gaas in antraciet of grijs. De profielen van de Novus design plisséhordeur zijn standaard leverbaar in wit, crème, antraciet, zwartgrijs en zwart. Wilt u een andere RAL kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bovendien kan de Novus plisséhordeur op de muur of in het deurkozijn worden gemonteerd.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Naam *


Op zoek naar een hordeur.