fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€
badkamer ft2 black debeverdeco

Robuust en Waterbestendig

Gemaakt voor blijvende indrukken, biedt de FT2 BLACK niet alleen een verbluffende esthetiek maar is hij ook bestand tegen water en krassen. Met een hoge dichtheid van 300 kg/m³ is deze plint een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Perfecte Afmetingen

Met afmetingen van 58 x 13 x 2000 mm, levert de FT2 BLACK een perfecte balans tussen subtiliteit en aanwezigheid. Het kubische ontwerp voegt een moderne touch toe aan elke ruimte, terwijl de lengte van 2 meter voldoende flexibiliteit biedt voor naadloze installatie.

Eenvoudige Installatie

Geen gedoe of zorgen – de FT2 BLACK plint wordt stevig vastgezet met behulp van Adefix en Adefix Plus, waardoor een naadloze afwerking ontstaat die elke ruimte een vleugje verfijning geeft.

Streef naar Perfectie

Of je nu op zoek bent naar een sterk contrast met lichtere muren of een subtiele balans in een donkere omgeving, de FT2 BLACK is jouw antwoord op een verfijnd en gepolijst interieur. Transformeer elke kamer in een meesterwerk van minimalistische klasse met een eigentijdse twist.

Ervaar de tijdloze allure van de FT2 BLACK WALLSTYL PLINT en geef jouw ruimte de grandeur die het verdient. Laat je interieur spreken met deze onmiskenbare blikvanger.

Laat je inspireren door de krachtige en veelzijdige FT2 BLACK WALLSTYL PLINT, een meesterlijk staaltje vakmanschap dat elke ruimte naar een hoger niveau tilt. Met zijn onmiskenbaar zwarte tint, straalt deze plint een tijdloze elegantie uit die perfect samensmelt met een eigentijds interieur.

Een Zwarte Pareltje – Zwart tot in de Kern

De FT2 BLACK wordt geboren uit diepzwart geëxtrudeerd polystyreen, doordrenkt met een duurzaamheid die tot in de kern reikt. Deze strakke snit en afwerking zorgen voor een moeiteloze charme, waarbij elke ruimte een luxueus aura krijgt.