fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

ORAC DECOR 3D WANDPANELEN – NIEUW

Nieuwe ontwerpen, nieuwe formaten en nieuwe materialen om mee te spelen. Dit jaar bied ORAC DECOR je tal van nieuwe mogelijkheden om je muren mooi te maken. Met vijf nieuwe toevoegingen aan de collectie Orac 3D wandpanelen hebben ze nu het meest uitgebreide assortiment van 3D-wandpanelen in de sector. Modern of klassiek, badkamer of woonkamer, complex of eenvoudig – ORAC DECOR heeft het allemaal. Allemaal voor jou.

Waar alles kan en ontwerpen een plezier is. Laat je verrassen, verbazen, verbluffen en verbijsteren, maar vooral: inspireren door de Orac 3D wandpanelen. Want wij geven je alles in handen om de ultieme wandbekleding te ontwerpen. Je hebt dit ongetwijfeld in een heel dramatische stem gelezen, net als wij. Het is tenslotte een behoorlijk omvangrijke lancering, al zeggen we het zelf!

Wij stellen voor: SLOPEVALLEY LOOPBAR MIXRIPPLETRACKRIBBON en de nieuwste toevoeging aan SQUARE.

Het spel kan beginnen!

Een verbluffend vierkant (!) 3D-wandpaneel van 1×1 m
SLOPE is eenvoudiger en sneller dan ooit te plaatsen en is een geweldige oplossing voor een lambrisering van een meter hoog, een eenvoudig hoofdeinde voor je bed of zelfs als eyecatcher op zich.

Het gefacetteerde ontwerp werkt betoverend door het spel van licht en schaduw op de muur.

Dit is eentje voor de art-decoliefhebbers. Dit speelse zusje van de populaire Valley en Valley XL geeft in één klap karakter aan je muren. De VALLEY LOOP is perfect op zijn plaats in deze tijd waarin organische vormen en bogen in opkomst zijn.

Combineer het met de rest van de VALLEY-collectie en met het nieuwe RIBBON voor een perfecte afwerking.

BAR MIX is een Orac 3D wandpaneel ontworpen om perfect te passen tussen BAR en BAR XL en maakt het eenvoudiger dan ooit om een lineair wandontwerp te creëren. Of moeten we zeggen: gecontroleerde onregelmatigheid? Speel met lijnen in de verschillende formaten en creëer de ultieme BAR-code voor je muren. Voeg CX190 toe voor een opvallend indirect lichteffect of SX194 voor de finishing touch.

Ontdek deze prachtige BAR MIX!

RIPPLE & TRACK

Met het lineaire TRACK-wandpaneel zet je je interieur helemaal naar je eigen hand. Een revolutionaire dubbelzijdige wandbekleding in Duropolymer®. Eén product met dubbel zoveel designmogelijkheden en dubbel zoveel plezier! Een rechthoekig, geribbeld ontwerp dat geschikt is voor veeleisende omgevingen dankzij het slagvaste materiaal.

RIPPLE leest als de pagina’s van een goed boek. De afgeschuinde lijnen en origami-achtige vouwen doen denken aan gezellige hutten en rustieke dromen. Deze eigentijdse versie van een gevelspaan voor binnen is dubbelzijdig en biedt zo twee proporties voor veelzijdigere interieurontwerpen.

Is je plafond hoger dan normaal? Dat is geen probleem voor de wanddecoratie orac TRACK en RIPPLE. Voor het eerst zijn de Orac 3D-wandpanelen in langere uitvoeringen verkrijgbaar. Met zijn 2m60 kan één paneel een muur van 3m volledig bedekken in combinatie met hoge plinten en kroonlijsten. Waarom? Omdat we voor jou altijd net dat beetje extra doen.

Maar maak je geen zorgen, je vertrouwde panelen van 2 meter gaan nergens naartoe. RIPPLE en TRACK zijn verkrijgbaar in twee lengtes. Klaar om bewonderd te worden aan je muren.