fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Gordijnen raamdecoratie de bever

Gordijnen vormen een veelzijdige en elegante raamdecoratieoptie die uw interieur een warme en uitnodigende uitstraling geven.
Onze collectie omvat verschillende soorten gordijnen, waaronder overgordijnen, inbetweens, plisségordijnen en vouwgordijnen, die elk hun eigen unieke kenmerken hebben.

Overgordijnen zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer en bieden uitstekende verduistering. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen, waardoor u de perfecte keuze kunt maken om uw interieur te accentueren.

Inbetweens bieden een subtielere lichtregeling en privacy dan overgordijnen. Ze zijn gemaakt van lichtdoorlatende stoffen die het buitenlicht binnenlaten terwijl ze de inkijk verminderen. Ideaal voor een lichte en luchtige uitstraling.

Previous slide
Next slide

Creëer de perfecte harmonie tussen functionaliteit en stijl met onze op maat gemaakte gordijnen. Bij De Bever Deco begrijpen we dat elk raam uniek is en dat raamdecoratie een essentieel onderdeel is van het creëren van een sfeervol interieur. Daarom bieden we een uitgebreide collectie op maat gemaakte gordijnen, waaronder prachtige wavegordijnen en gordijnen met vlinderplooien.

Wavegordijnen zijn een moderne en eigentijdse keuze voor wie op zoek is naar strakke elegantie. Met hun zachte, vloeiende golvingen voegen wavegordijnen een gevoel van luxe toe aan elke kamer. Deze gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende en verfijnde sfeer. De subtiele golvingen zorgen voor een gelijkmatige en elegante drape, terwijl ze ook een uitstekende lichtregulering bieden. Of je nu een verduisterende stof wilt om volledige privacy te creëren of een lichtdoorlatende stof om een zachte gloed te creëren, onze op maat gemaakte wavegordijnen passen perfect bij jouw wensen.

Voor een tijdloze uitstraling bieden we ook gordijnen met vlinderplooien. Met hun sierlijke en symmetrische plooien voegen vlinderplooigordijnen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Deze stijlvolle gordijnen geven jouw interieur een klassieke en verfijnde uitstraling. Of je nu kiest voor een rijke en luxueuze stof of een lichtere en luchtigere variant, onze op maat gemaakte vlinderplooigordijnen zorgen voor een prachtige afwerking van jouw ramen. Ze zijn niet alleen een decoratieve toevoeging, maar bieden ook privacy en lichtregulering op maat.

Onze gordijnen worden met de grootste zorg en aandacht voor detail op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw ramen en interieur. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste stoffen, kleuren en ontwerpen die passen bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Met een breed scala aan hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen we ervoor dat jouw op maat gemaakte gordijnen een naadloze aanvulling vormen op jouw interieur en een gevoel van luxe en comfort creëren.

Naast het esthetische aspect bieden onze op maat gemaakte gordijnen ook functionele voordelen. Ze reguleren de lichtinval, bieden privacy en helpen de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Bovendien kunnen ze ook helpen bij het isoleren van jouw woning, waardoor je kunt besparen op energiekosten en een comfortabele leefomgeving kunt creëren.  Heeft u voor uw project bijvoorbeeld brandvertragende gordijnen nodig dan kunnen wij verschillende mooie raamdecoraties voorstellen.

Elk paar gordijnen wordt met zorg en precisie gemaakt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. We hebben oog voor detail en streven naar niets minder dan perfectie om ervoor te zorgen dat jouw op maat gemaakte gordijnen heel lang meegaan en jouw interieur verfraaien.

Transformeer jouw ramen tot prachtige eyecatchers met onze op maat gemaakte gordijnen. Kom langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden om jouw interieur te stylen met raamdecoratie. 

gordijnen 1


Gordijnen 2

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Naam *

Op zoek naar leuke gordijnen.