fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Opzijgeschoven ook super strak

Kies de finishing touch!

Met een hoogte tot 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

 

Het afwerkingsband aan de binnenzijde, de haakjes en het wavekoord dat tussen de haken loopt is zowel in wit als in zwart verkrijgbaar, dat maakt het verschil.

De Toppoint design trekstang, die u voor het open- of dichtschuiven gebruikt, is er in 3 passende kleuren; structuur wit of structuur zwart en grijs.

Door de, vrijwel onzichtbare, verbonden panelen is de breedte van de Sharp Wave® gordijnen oneindig. Met een hoogte tot 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

Sharp Wave®, de strakste vouwen

Sharp Wave® in-between gordijnen van Toppoint hebben de meest mogelijke strakke vouwen. Door de stoffen banen die met elkaar verbonden zijn en de strakke vouwen ontstaat er een mooi lijnenspel die prachtig staat in vele interieurs.

De afwerking maakt het verschil
De afwerking van de Sharp Wave® past perfect bij de door u gekozen kleur. De finishing touch is een design trekstang waarmee u de Sharp Wave® makkelijk open- en dichtschuift.

Ideaal voor grote raampartijen
Wist u dat de breedte van de Sharp Wave® oneindig is? Dit komt door de, vrijwel onzichtbaar, verbonden panelen. Met een hoogte tot 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

Dit nieuwe gordijn Sharp Wave is echt iets om eens zelf te komen bekijken. En dat kan. Kom snel langs en beoordeel het zelf. We zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en je persoonlijk te adviseren als je wilt weten welke uitvoering het beste past in jouw interieur!

Sharp Wave. Nu te vinden in onze winkel

Ja,
Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor gordijnen ontvangen.

leverbaar in 10 trendy kleuren

Kies uw stofkleur

De Toppoint Sharp Wave® gordijnen zijn leverbaar in 10 kleuren, waaronder koper, taupe, bruin, mosgroen, de trendkleuren van nu. Er is zeker een passende kleur voor uw interieur. Goed advies? We staan klaar voor je.  

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Op zoek naar leuke gordijnen.