fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€
Plisségordijnen

Plisségordijnen vormen een eigentijdse en praktische oplossing voor raamdecoratie, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. De unieke plooistructuur van deze gordijnen biedt niet alleen een decoratieve touch aan je interieur maar geeft je ook de mogelijkheid om de lichtinval en privacy nauwkeurig te regelen. Of je nu op zoek bent naar een elegante toevoeging aan je woonruimte of een functionele oplossing voor je kantoor, plisségordijnen hebben veel te bieden.

Voordelen

  1. Lichtregulatie:Plisségordijnen bieden uitstekende controle over de lichtinval. Door de gordijnen te laten zakken of op te trekken, kun je de hoeveelheid licht in een ruimte nauwkeurig regelen.
  2. Privacy: Ze bieden een goede mate van privacy, vooral wanneer ze volledig zijn neergelaten. Tegelijkertijd kunnen ze zo worden ingesteld dat er nog steeds natuurlijk licht binnenkomt.
  3. Energie-efficiëntie: Plisségordijnen hebben isolerende eigenschappen, waardoor ze helpen om de warmte in de winter binnen te houden en de hitte in de zomer buiten te houden. Dit kan bijdragen aan energiebesparing.

  4. Esthetisch aantrekkelijk: Door de diverse stoffen, kleuren en patronen waaruit je kunt kiezen, zijn plisségordijnen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je interieur.

  5. Plisségordijnen kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn worden gemonteerd, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de gewenste uitstraling.

Previous slide
Next slide

Keuzemogelijkheden plisségordijnen

Stof en Kleur:
Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, variërend van transparant tot verduisterend. Kies een stof die past bij de sfeer van je kamer en selecteer een kleur die harmonieert met je interieur. Van zachte neutrale tinten tot levendige accentkleuren, de keuze is aan jou.

Bedieningssystemen:
Personaliseer je plisségordijnen met het gewenste bedieningssysteem. Ga je voor het klassieke trekkoord, een handgreep voor gemakkelijke bediening, of wil je profiteren van geavanceerde elektrische bediening voor ultiem comfort?

Top-down/bottom-up:
Voor extra flexibiliteit in lichtregulatie kun je kiezen voor plisségordijnen met een top-down/bottom-up functie. Hiermee kun je het gordijn zowel vanaf de bovenkant als de onderkant positioneren, waardoor je optimale controle hebt over privacy en lichtinval.

Dubbele Stoffen:
Indien je op zoek bent naar veelzijdigheid, overweeg dan plisségordijnen met dubbele stoffen. Deze laten je kiezen tussen transparantie en verduistering, waardoor je de sfeer in de ruimte kunt aanpassen aan verschillende behoeften gedurende de dag.

Speciale Vormen:
Voor unieke raamvormen zijn er op maat gemaakte plisségordijnen beschikbaar. Of het nu gaat om driehoekige ramen of gebogen raamkozijnen, plisségordijnen kunnen worden aangepast aan verschillende vormen en maten.

Bij het kiezen van plisségordijnen is het belangrijk om zowel esthetische voorkeuren als functionele behoeften in overweging te nemen. Met de diverse opties die beschikbaar zijn, kun je plisségordijnen op maat maken om perfect aan te sluiten op de stijl en vereisten van jouw ruimte.

Wenst u graag advies aan huis of in de winkel, wilt u graag een offerte of heeft u andere vragen,
neem dan contact met ons op via onderstaande knop.
Previous slide
Next slide